Xiaomi HyperOS Bootloader Kilit Açma

 Xiaomi, HyperOS lansmannnda Bootloader kilit açma işlemlerine dair bazı yeni kurallar getireceğini duyurdu. Ardından resmi Çin topluluğunda yapılan duyuruda bazı enteresan kurallar açıklandı. Ancak bu duyuru bir süre sonra geri çekildi. Şimdi ise Xiaomi hem Miui ve hem de HyperOS için bootloader kilit açma işlemlerini resmi topluluk uygulamasına entegre etti. 

HyperOS çalıştıran cihazınızın bootloader kilidini açmak için resmi Xiaomi Topluluk uygulamasının 5.3.31 ve daha yeni bir sürümüne sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca bootloader kilit açma başvurusu yapabilmek için toplulukta en az 30 gün kayıtlı olma şartı bulunuyor. Daha sonra topluluk uygulamasının ayarlar bölümünden kilit açma işleminizi başlatabilirsiniz.

Ancak halen çok önemli bir değişiklik var. Artık Çin cihazlarının kilidi bu şekilde açılamayacak. Çin cihazlarının kilidini açabilmek için yetkili hesap işlemi yaptırmanız gerekmektedir.




Xiaomi HyperOS Bootloader Kilit Açma Xiaomi HyperOS Bootloader Kilit Açma Cihan tarafından 2024-02-04T19:45:00+03:00 tarihinde gözden geçirildi. Puan: 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.