Blogger blog teması - Ücretsiz

Bu günlerde üzerinde çalıştığım bir blog teması var. Bu temayı blogger üzerinde kendi blog sitelerimde kullanmak için hazırlıyorum. Henüz yeni başlamış olduğum ve genel hatlarını çıkarttığım bir blog teması. Tabi ki bu haliyle de sorunsuzca kullanılabilir, ancak henüz geliştirme aşamasında olduğu için gözden kaçan ufak hatalar çıkabilir. İlerleyen zamanda bu sitemde de kullanmayı planlıyorum bu temayı.



Sade, temiz ve hızlı bir tema kullanmak isteyenler yada kendi temasını geliştirmek isteyenler için temiz bir yapıya sahip bir blogger teması. Bu temayı şablon olarak da kullanabilirsiniz.

Kısaca tema özelliklerinden bahsedeyim. W3 CSS ve Google Fontları kullanmakta ve tema üzerinde görsel değişiklikler yapmak oldukça basit. Örneğin bir kaç kelimelik kod değişimiyle ana sayfadaki yazı listesi görünümünü yatay, dikey, kare kare, iki kolon, üç kolon gibi şekillere getirebilirsiniz. Ayrıca temaya entegre olarak rastgele yazılar widget'i vardır, bu sayede rastgele yazıları widget olarak istediğiniz bir alanda listeleme yapabilirsiniz. Tabi şöyle bir durum var bu widget javascript ve json ile rastgele çekim yaptığı için blog sitenizde az sayıda makale varsa bazen denk gelmiyor ve boş çekiyor bu durum malesef kısıtlı blogger imkanlarından kaynaklı bir durum. Ancak sitenizdeki yazı sayısı arttıkça bu sorun ortadan kalkacaktır.

Bu rastgele yazılar widgetini kullanabilmek için Blogger panelindeki "Yerleşim" kısmında bulunan Random Post alanına HTML widgeti ekleyin ve içerisine sadece rastgeleyazilar yazın ve kaydedin.








Bu Blogger blog teması tamamen ücretsiz ve açık kaynaktır. Github sayfasından temin edip istediğiniz gibi kullanabilir yada değiştirebilirsiniz. İçerisinde hiç bir şifreli kod bulunmamaktadır.


Temanın Github sayfası: https://github.com/cihaneken/blogger-blog-theme

Temanın demo sitesi: https://blogger-blog-theme.blogspot.com/

Temanın demo resmi:


Blogger blog teması - Ücretsiz Blogger blog teması - Ücretsiz Cihan tarafından 2020-05-16T02:17:00+03:00 tarihinde gözden geçirildi. Puan: 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.