Samsung Galaxy XCover Pro - Profesyonellerin telefonu

Galaxy XCover Pro zor koşullar için Samsung tarafından tasarlanmış ve şuan sadece Finlandiya da tanıtılmış bir akıllı telefon. Yakın zamanda Avrupa pazarına da açılması beklenen telefon ilginç özelliklerle birlikte geliyor.




Günümüzde neredeyse kullanımı tarihe karışmış ama çok işlevsel bir değiştirilebilir bataryaya sahip. 4050 mAh bataryası sökülüp takılabilir olmasına karşın ilginç bir şekilde Galaxy XCover Pro su ve toza dayanıklık IP69 sertifikasına sahip bir cihaz. Hazır sertifikadan bahsetmişken ayrıca XCover Pro MILSTD 810G sertifikasına da sahip taş gibi bir akıllı telefon. 


Bilmeyenleriniz için kısaca MILSTD 810G sertifikası ABD Askeri Standartlarından, ürünlerin zor şartlarda sağlamlık ve dirençlerini değerlendiren bir sertifika. Bu sayede bu sertifikaya sahip ürünler yüksekten düşmelere, ani şoklara, nem, küf, mantarlara, aşırı yüksek ve aşırı düşük basınç koşullarına, toz, kum, çamur, yüksek sıcaklıklara, düşük sıcaklıklara ve daha bir çok değişik koşullara dayanıklı bir ürün demektir. 



Ön tarafta 20:9 oranında delikli FHD+ bir ekrana sahip,ayrıca bu ekran ıslak dokunma ve eldiven modu gibi özelliklere de sahip. Arka tarafta ise çıkarılabilir kavramayı kolaylaştıran pürüzlü yüzeye sahip bir kapağa sahip. Ayrıca Çift kamera ve çift renkli bir flaş ışığına sahip. Yanlarda ise, sol tarafta programlanabilir iki adet tuş ve sağ tarafta parmak izi yanı sıra ses kontrol tuşlarına sahip, güç tuşu ise telefonun üst kısmında yer alıyor.





Samsung Galaxy XCover Pro Teknik Özellikleri

İşlemci: Sekiz Çekirdekli Exynos 9611
RAM: 4GB
Bellek: 64GB + 512GB'a kadar SD Kart
Ekran: 6.3" TFT, FHD+ (2400x1080), 20:9, Islak dokunma, Eldiven Modu
Arka Kamera: 25MP + 8MP(Ultra geniş açı)
Ön Kamera: 13MP
Batarya: 4050 mAh + 15 Watt hızlı şarj
Samsung Galaxy XCover Pro - Profesyonellerin telefonu Samsung Galaxy XCover Pro - Profesyonellerin telefonu Cihan tarafından 2020-01-09T04:02:00+03:00 tarihinde gözden geçirildi. Puan: 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.