Faydalı Android Uygulamalar

Faydalı Uygulamalar Sepeti


Navigasyon & Harita Uygulamaları


Google Map - Çevrimiçi modda çok kolay adres arayabilir ve zor adresleri bile bulabilirsiniz. Bazen çok ücra yolları rotaya almıyor ve sizi olabildiğince trafiksiz ve ana yollardan götürüyor. Ayrıca belirli bölgeleri seçerek cihaza indirebilir ve o bölgelerde internetiniz olmasa dahi uygulamayı kullanabilirsiniz. Trafik bilgileri biraz kısıtlı ve gecikmeli olabiliyor. 

Waze - Her nekadar israil merkezli bir șirketin ürünüde olsa, çok detaylı ve hızlı trafik bilgisi sağlaması büyük bir avantaj. Bu uygulama sayesinde güzergahınızdaki polis, radar, yol kenarında bekleyen araçlar, yol duru gibi çok faydalı bilgiler verebiliyor. Ayrıca her șartta ve koșulda sizi hedefinize en kısa sürede ulaștırıyor. Ara ve ücra yolları, alternatif rotaları oldukça iyi hesaplıyor. En büyük dezavantajı internetsiz çalıșmıyor. 


Tomtom Go - Çevrim dıșı navigasyon deyince akla gelen en iyi uygulamalardan biri. Önceden yüklenilen ülke haritalarıyla internetinizin olmadığı hatta telefonunuzun çekmediği yerde dahi görevini çok iyi bir șekilde yerine getiriyor. Dez avantajı olarak net olmayan karmașık adresleri bulmakta zorlanabilir. 


Fotoğraf & Resim


Snapseed - İçerisinde bolca fotoğraf düzenleme aracı barındıran ücretsiz bir uygulama. Ücretli rakiplerine karșın çok daha kaliteli ve kolayca fotoğraf düzenleme deneyimi sunuyor. 

Flickr-Aynı zamanda fotoğraf ve tasarımvıların sosyal medyası olan Flickr uygulaması içerisinde dahili bir fotoğraf editörü ile gelmekte. Ayrıca fotoğraflarınızı yükleyip saklayabileceğiniz yada paylașa bileceğiniz çevrim ücretsiz çevrim içi depolama alanı sunmakta. 

Design - Harika çizimler yapabileceğiniz, ayrıca resimler düzenleye bileceğiniz kaliteli bir çizim ve düzenleme editörü. Katman desteği ve geniș araç yelpazesi ile bașarılı bir uygulama. 


Faydalı Android Uygulamalar Faydalı Android Uygulamalar Cihan tarafından 2019-11-25T02:47:00+03:00 tarihinde gözden geçirildi. Puan: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.