Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamalar - Güncellendi

Güncelleme : 24.05.2020

Bu konuyu sık sık güncellemek yerine sizlere kökten bir çözüm önerisi sunmak istiyorum. Google Play Store da bulunan AppSales adlı uygulamayı cihazınıza yükleyerek güncel indirim ve kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamalar, oyunlar, simge paketleri vb. içerikleri günlük olarak takip edebilirsiniz. Böylece hem sizler bana bağlı kalmadan kendi çözümünüzü bulmuş olursunuz hemde bu sürekli ve hızlıca güncelliğini kaybeden konuyu sürekli güncel tutma zahmeti ortadan kalkmış olur. 







Yayınlanma: 26.12.2019

Yılbaşı nedeniyle kısa bir süre için ücretsiz android uygulamaları. Belirtilen süre içerisinde uygulamaları ücretsiz olarak Google Play üzerinden yükleyebilirsiniz.


Ses Kaydedici Pro 6 gün



Ses Kayıt Cihazı Pro eğlenceli, basit ve kullanımı kolay bir ses kaydedici sidir. Kişisel notlarınızı,toplantılarınızı,şarkıları,röportajlar,konferanslar ve daha fazlasını hiçbir süre kısıtlaması olmadan güvenli ve yüksek kalitede kaydetmek için kullanın!

✔ Kolayca yüksek kalitede ses kaydı yapın.
✔ Kullanımı basit ve kolaydır.
✔ En son kaydettiğiniz kayıtlarını görebilirsin.
✔ Ses kayıtlarını oynatabilirsiniz.
✔ Ses kaydını silebilir veya yeniden adlandır.
✔ Ses kayıtlarını arkadaşlarınla yada sosyal uygulamalarda paylaşabilirsin.



Galeri Pro: Fotoğraf Yöneticisi ve Editör 6 gün



Galeri Pro, fotoğraflarınızı ve videolarınızı birkaç dakika içinde düzenleyen, hayatın en güzel anlarını yeniden yaşamanıza ve paylaşmanıza olanak tanıyan akıllı bir fotoğraf galerisidir. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı şifre ile koruyun, düzenleyin, slayt gösterisi ile görüntüleyin, fotoğrafları sosyal ağlar üzerinden paylaşın. Akıllı galeri.
Bu profesyonel galeri ile fotoğraf ve videolarınızı düzenleyin
Çok hoş bir kullanıcı deneyimi ve güzel bir tasarımla fotoğraf ve videolarınızı kopyalama, taşıma, yeniden adlandırma ve silme gibi özelliklerle kolayca yönetebilirsiniz.
Ayrıca fotoğrafları kırpmak ve döndürmek için basit bir galeri fotoğraf düzenleyicisi var.



Todo Hatırlatıcı Pro + Widget 5 gün


Yapılacaklar listesi işlevleri:

• Başlık, açıklama, son tarih ve resim ile görevler oluşturun
• Ana ekranınız için yeniden boyutlandırılabilir, etkileşimli widget
• Görevleri doğrudan widget üzerinde işaretleme
• hatırlatmak
• Yedekleme işlevi
• Bildirimlerde kısayol düğmelerini kullanın.
• Görevlerinizi paylaşın
• Modern




Ekran Görüntüsü Pro 2 5 gün



Ekran Pro ile, sadece 1 tıklama ile ekran görüntüleri ve ekran videoları alabilir herhangi bir uygulama ile paylaşmak ya da kırpmak. Baslatildiktan kez Screenshot Pro, bildirim çubuğuna hided edilir. Hep ve her yerde erişilebilir olursa olsun hangi sen ekranları demektir. Ayrıca daha hızlı erişilebilir olması yüzen bir düğmesi ekleyebilirsiniz. düğme veya bildirim tıklayarak anında ekran veya ekran videoları alabilir. Tüm ekran görüntüsü ve video galerisi saklanır.



QR / Barkod Okuyucu PRO 5 gün



QR / Barcode Scanner PRO , Google oyun pazarındaki en iyi uygulamalardan biridir ve her android cihaz için gereklidir. Herhangi bir kodu taramak için uygulamayı açın ve kodu hizalayın. QR Kod ve Barkod Tarayıcı, herhangi bir QR Kodunu veya Barkodunu otomatik olarak tanıyacaktır. Kodu tararken, metin içeriyorsa hemen görürsünüz veya bir URL ise göz at düğmesine basarak siteye göz atabilirsiniz.




Ekolayzer FX Pro 2 gün



Equalizer FX, bas güçlendirici ve ses yükseltici (Eq & Bass) android telefonunuzun ses kalitesini artırabilir.
Herhangi bir medya oynatıcısını (müzik çalar, video oynatıcı vb.) Kullanabilirsiniz, ekolayzır da orijinal ses kalitesini değiştirebilir.
Equalizer, Bass Booster ve Volume Booster (Eq & Bass), cep telefonu sisteminin sesini artırabilir, örneğin medya sesi, ses seviyesi, sistem sesi, zil sesi seviyesi, alarm sesi, hızlı ses seviyesi, kolayca kontrol edebilirsiniz.





Güncelleme: 06.05.2020

Konu normalde eski bir konu fakat bu gün bir güncelleme yapmak istedim. 



Özellikler
🔵 Kategori Kısayolları : Her Açılır Pencere Kısayolu için Birden Çok Uygulama Seçin (Ana Ekrana Eklemek için Basılı Tutun)
🔵 Bölünmüş Kısayolları : Birden Çok Pencerede Eşzamanlı Olarak Açmak için Bir Çift Uygulama Oluşturun (Ana Ekrana Eklemek için Basılı Tutun)
🔵 Akıllı Seçim : En Çok Kullanılan Uygulamaların Uygulama Kısayolu
🔵 Kısayolları Karışık : Tüm Yazım Kısayollarını birlikte seçin
🔵 Simgelerin Teması (Simgelerin Paketi)
🔵 Android Wear 2. + Destek (Lütfen Ekran Görüntülerine Bakın)





 EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, Code-39, Code-93, Code-128 ITF olarak tüm büyük barkod biçimlerini destekler güçlü Pro QR & Barkod okuyucu tarayıcı arıyorsanız , Codabar, QR Code, Data Matrix, PDF-417, AZTEK QR Kod Okuyucu





Brightness Manager, istediğiniz her uygulama için parlaklık düzeyini yapılandırmanıza olanak tanır.
belirli bir uygulamayı açtığınızda parlaklık ayarı, o uygulama için yapılandırdığınız ayara göre otomatik olarak değişir.

Uygulama için, belirli bir uygulama açıldığında cihazın parlaklık seviyesini otomatik olarak değiştiren birçok kullanıcı var. çok basit bir iş bulduk ve bu kadar basit bir iş için bu basit ve kolay uygulama Brightness Manager'ı yaptık.

Not: Bazı cihazlar 255'ten fazla maksimum parlaklık seviyesine sahiptir, bu cihazlar için uygulama için maksimum parlaklığı bulma ve düzeltme seçeneği ekledik. lütfen uygulama ayarına gidin ve cihazınızın maksimum parlaklık ayarını bulmak ve kaydetmek için bu seçeneği kullanın.


Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamalar - Güncellendi Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamalar - Güncellendi Cihan tarafından 2019-12-27T01:33:00+03:00 tarihinde gözden geçirildi. Puan: 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.